Köpeğiniz ile aranızdaki bağın kuvvetlenmesi için bıkmadan yılmadan oynamanız gereken at-getir oyunları için çok özel peluş kurbağa.
En keyifli, en haraketli at-getir oyunları için idealdir.
Köpeğiniz Peluş Hayvanları seviyor:
Labradorlar ve diğer Retrieverler, ataları ördekleri avlamak ve taşımak için kullanıldığı için peluşları nazikçe kavrar, ağızlarında her zaman bir peluş bulundurur ve onları yok etme eğiliminde değildirler.
Bu nedenle kir birikmesini ve bakteri üremesini önlemek için zaman zaman oyuncağı yıkayınız.
Yüksek enerjili Teriyerler ise, atma- getirme ve kovalama oynama tutkusuyla tanınırlar - ancak bu, peluş hayvan oyuncaklarının da kalplerinde özel bir yere sahip olmadığı anlamına gelmez.
Bazı köpekler, parçalanabilirlik faktörleri nedeniyle peluş hayvan oyuncakları sever - eğer parçalara ayrılabiliyorsa, eğlencelidir😱😂
Dahası, peluş oyuncağın içinde bir de gıcırtı, ses, zil mekanizması varsa. Her iki tercih de köpeklerin genetik güdüleriyle veya daha küçük ve sesli (ördekler gibi) hayvanları avlama içgüdüsü ile bağlantılıdır.
Kısacası, köpeklerin peluş hayvan oyuncaklarla oynamaktan zevk almaları hem normal hem de yaygındır. Davranış genellikle zararsız olsa da, dikkat etmeniz gereken birkaç durum vardır. Köpeğiniz oyuncağı takıntı haline getiriyor ve onu dürtüsel olarak emiyor gibi görünüyorsa, bu bir endişe belirtisi veya annesinden çok erken ayrılmanın bir işareti olabilir. Köpeğinizin oyuncağa en aktif şekilde gittiği koşullara çok dikkat etmelisiniz - bunu başka köpeklerle veya onu strese sokabilecek yüksek sesle çevrili olduğunda mı yapıyor? Belki de onu peluş hayvan oyuncağını emerken yakaladığın tek zaman eve döndüğün zamandır. Bu, potansiyel olarak ayrılık kaygısının bir işareti olabilir.
Köpeğinizin peluş hayvan oyuncağının hayranı olması normal ve genellikle güvenli olsa da, özellikle yeni edinilen alışkanlıklar veya davranışlar söz konusu olduğunda dikkatli olunmalıdır.
Takıntılı veya agresif davranmadıkları sürece zararsızdır. Davranışında veya peluş hayvan oyuncağıyla ilgili herhangi bir değişiklik fark ederseniz, veteriner hekime danışmalısınız.👁👁👁
30 derecede elde yıkanır.
Klor ya da çamaşır suyu kullanılmaz.
Kurutucuda kurutmaya uygun değildir.
Ütülenmez.
Kuru temizleme yapılmaz.